Zárolt iPhone képernyő

Amikor az emberek új iPhone-t vásárolnak, az egyik legfontosabb dolog, amit általában szeretnék tenni, személyre szabja a telefonzárat. Például, szeretnék megváltoztatni a telefonra reteszelődő képet, vagy megkönnyíteni bizonyos iPhone-funkciók elérését anélkül, hogy teljesen fel kellene oldania a telefont, például a zseblámpát vagy a számológépet. Ez a cikk megmagyarázza, hogyan állíthatja be az iPhone zárolásának képernyőjét személyes fényképként az Apple által biztosított állományok helyett. Azt is leírja, hogy egyes Apple alkalmazások hogyan érhetők el a lezárási képernyőn. Miközben az iOS 10 frissítés nem érhető el a zárolási képernyőn, addig még mindig számos dolog tehet meg, hogy az iPhone személyesebbé váljon.

Az iPhone Lock képernyőjének megváltoztatása

Miközben az iPhone már számos olyan képet tartalmaz, amelyet a zárolási képernyőn lehet használni, elég könnyű használni valamit a saját könyvtárából, ahelyett, hogy ezeket az állományokat felvonná. Sokan szeretnek személyi fényképet használni a zárolási képernyőn. A fő képernyővel ellentétben a zárolási képernyő nem tartozik az alkalmazásokhoz, ezért könnyebb megnézni. Ha szeretné látni kedvence, gyermekét, vagy csak egy képet minden alkalommal, amikor megnyitja a telefont, a zár képernyő nagyszerű helyet, hogy valami személyes. Rendkívül könnyű megváltoztatni a rögzítőfotót, és általában kevesebb mint egy percet vesz igénybe.

Kattints a Beállítások, majd a Háttérkép, majd az Új Háttérkép kiválasztása gombra. Ezzel eljuthat mindkét mozgókép (dinamikus) alatt lévő fotóalbumba (amelyhez az iPhone is tartozik) és az állóképek (Stills alatt). De mi van akkor, ha egy olyan képet szeretnénk tenni, amelyet korábban a zárolási képernyő helyett készítettél? Ez is nagyon egyszerű: egyszerűen kattintson az Összes fotó lehetőségre, amely a Dynamic és a Stills beállítások alatt van. Vannak más albumok is, amelyek közül választhatnak innen, de minden tele lesz saját fotókkal, amelyek közül választhat.

Miután rákattintott egy fényképre, beállíthatja azt a kívánt beállításhoz. Csúsztassa a képet a nagyításhoz vagy kicsinyítéshez, és mozgassa a fényképet egy ujjal a képernyőn, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tetszés szerint működik. Azt is kiválaszthatja, hogy állóképként vagy perspektívás zoomképként állítsa be. Vannak, akik nem kedvelik a Perspektíva zoom opció részét képező mozgást, de ez a személyes preferenciáitól függ. Kattintson a Set (Beállítás), majd a Set Lock Screen (Beállítás zárolása) képernyőre, amikor a fényképet tetszés szerint módosította. Ugyanazt teheti meg, ha módosítani szeretné a Kezdőképernyőt, ha azt szeretné, bár sokan szeretnek egy egyszerűbb kezdőképernyőt és egy fényképet, mint zároló képernyőt.

Az iPhone zárolásának képernyő-gyorsbillentyűinek módosítása

Az iPhone Vezérlőközpontot is könnyen elérheti a zárolási képernyőn, ahol az alkalmazások, például a fényképezőgép, az időzítő vagy a zseblámpa olyan alkalmazásokat indíthatnak el, amelyek teljesen feloldják a telefont. Ez a telefon alapértelmezett beállítása, ezért a legtöbb ember, aki testre szabja az új telefonját, meg fogja találni, hogy a Vezérlőközpont már könnyen elérhető.

Ezt úgy teheti meg, hogy egyszerűen lecsúszik a képernyő alján, miközben a telefon zárolva van. Egy szürke doboz jelenik meg számos kis ikonral. A teteje mellett lehetőség lesz a Repülőgép üzemmód, a Wi-Fi, a Bluetooth, a Ne zavarja mód vagy az Álló tájékozódási zárolás be- és kikapcsolására (ami azt teszi, hogy a képernyő ne változtasson irányt, ha a telefon be van kapcsolva ) a telefonhoz. Ebben a részben egy olyan terület jelenik meg, amely a telefonon jelenleg lejátszott audió választásokat mutatja. Egy másik sáv megmutatja, hogy például AirDrop engedélyezve van-e. Végül az alkalmazás alján egy sor alkalmazási lehetőség fog megjelenni, általában a Zseblámpa, az Óra, az Éjszakai Shift opció (amely éjszaka elárasztja a képernyőt), a Számológép és a Kamera.

Annak érdekében, hogy a Vezérlőközpont elérhető legyen a zárolási képernyőn, kattintson a Beállítások gombra, majd kattintson a Vezérlőközpont parancsra. Innen lehetőség van az Access on Lock képernyőre. Ellenőrizze, hogy ez bekapcsolt állapotban van-e. Vannak, akik inkább letilthatják a kamera jobb oldali sarkában lévő kamerafunkciót az alapértelmezett zárolási képernyőn, de pillanatnyilag ez nem hajtható végre az iOS rendszerben.