Brutális kamerával érkezik a Honor 70

A Honor a közösségi médiaplatformon – a Weibo-n – a május 30-án Kínában megjelenő új telefoncsaládjának jellemzőit, köztük a kameraérzékelők és a töltési sebesség részleteit is elárulta.

A termékcsalád várhatóan három modellt tartalmaz majd: Honor 70, Honor 70 Pro és Honor 70 Pro+, és a Honor megerősítette, hogy az egész sorozatot Sony IMX800-as kameraérzékelővel szerelik fel.

Ez a Sony új zászlóshajó kameraérzékelője 2022-re, és valószínűleg ez lesz az a szenzor, amely idén számos felsőkategóriás Android telefon kamerája mögött áll majd.

Mi több, a Honor a Honor 70 sorozatot 100W-os gyorstöltéssel fogja felszerelni, ami szupergyors akkumulátor feltöltést tesz lehetővé. Az akkumulátorok kapacitását még nem közölte, és azt sem, hogy pontosan milyen gyorsan töltődnek majd újra, de nagyon gyors lesz.

Egy másik külön teaser posztban a vállalat a hátlapi dizájnból is mutatott egy pillantást, amely finom gyémántmintát kapott, és a kameraházat, amely finomítja a korábbi dizájnt.

Ahelyett, hogy két nagy kör lenne a kamera lencséinek otthona, két vaskos pillér alakú, de egy olyan belsejében van elhelyezve, amely alumíniumnak tűnik, lecsiszolt élekkel és elegáns aranyszínű kivitelben. Sokkal célratörőbbnek tűnik, mint a két körös megközelítés.

Ami a többi specifikációt illeti, azt állítják, hogy a Honor 70, 70 Pro és 70 Pro+ a Snapdragon 7 Gen 1, a MediaTek Dimensity 8000 és Dimensity 9000 processzorral lesz felszerelve. Ezzel pontosan a versenyképes középkategóriás piacon helyezkednek el.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a telefonok Kínán kívül is piacra kerülnek-e. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy a telefonok május 30-án, helyi idő szerint 19:30-kor indulnak a vállalat hazájában.