Új Apple watch készülődik

Az eredeti Apple Watch kivételével minden új modell a saját évei szeptemberében indult el, így meglehetősen biztosak vagyunk abban, hogy idén szeptemberben landol.

Apple Watch 6 megjelenési dátum

Pontosabban, azon napok és dátumok alapján, amelyeket az Apple hajlamos új modellek kiadására, valószínűleg látni fogjuk az Apple Watch 6-ot szeptember 8-án vagy 15-én.Az előbbi dátumot most már egy kiszivárogtató is megtippelte. És újabban egy másik leaker (Jon Prosser) beleegyezett, mondván, hogy az Apple Watch 6-ot sajtóközleményen keresztül jelentik be (ami azt jelenti, hogy nincs megfelelő esemény) a szeptember 7-én kezdődő héten. Ez szinte biztosan azt jelenti, kedd, szeptember 8, mivel az Apple korábbi formáját, és hogy szeptember 7 egy ünnep az USA-ban.

Ez nem akkor, ha képes lesz arra, hogy megvásárolja mégis – elvárják, hogy várjon nagyjából 10 napig a bejelentés, hogy az on-sale dátumot.

Az sem világos, hogy a Covid-19 világjárvány hatással lesz-e az Apple menetrendjére. Különböző pletykák keringenek arról, hogy az iPhone 12 emiatt késik, és hasonló helyzet lehet az Apple Watch 6 számára. Igaz, még nem hallottunk olyan pletykákat, amelyek az Apple Watch 6 késleltetésére utalnak, így szeptember 8 a legjobb tippünk.

Ami az árat illeti, valószínűleg legalább annyiba kerül, mint az Apple Watch 5, ami azt jelenti, hogy a kikiáltási ár legalább $ 399 / £ 399 / AU $ 649.
Az Apple Watch 6 kijelzője és kialakítása

Új kijelző és módosított óratok

Már hallunk néhány pletykát az Apple Watch 6-ról, beleértve annak lehetőségét, hogy új képernyőtípusra válthat. Az Apple Watch 5 OLED képernyőt használ, de egy jelentés szerint az Apple Watch 6 mikroLED-et használhat.

A microLED fő előnye, hogy energiatakarékosabbnak kell lennie, ami azt jelentheti, hogy az Apple Watch 6 jobb akkumulátor-élettartammal rendelkezik.

Mindez azt mondta, hogy egy újabb jelentés is volt, amely azt sugallja, hogy az Apple Watch 6 pontosan ugyanazt a képernyőt fogja jellemző, mint az Apple Watch 5.

A képernyő másik lehetséges változása a Touch ID ujjlenyomat-szkenner hozzáadása. Jelenleg az Apple Watch termékcsalád nem rendelkezik biometrikus biztonsággal, de a képernyőre való szkenner létrehozása ügyes módja lenne annak, hogy felajánlja.
Az Apple Watch 6 egyik új funkciója a hőmérséklet nyomon követésének képessége. Ez volt kiszúrták az Apple szabadalom jobb jóga követés, amely jobban tudja megítélni a jelent, és az energia-kiadások – úgy, hogy túl lehet venni, de működik részben a hőmérséklet-mérések, amelyek szélesebb körű egészségügyi és fitness használ.

Most már tudjuk, hogy a watchOS 7 béta verziójának köszönhetően az Apple Watch 6 (más Apple órákkal együtt) végül natív alváskövetést is kínál. Ez jön mint nem meglep mégis, mint ez már pletykák egy ideig.

Az Apple Watch termékcsalád már támogatja a harmadik féltől származó alváskövető alkalmazásokat, de meglepő módon az Apple még mindig nem kínál sajátot, így ez már régóta jön.