Új készülék új telefontok

Új év és egy másik telefon. De ezúttal, az Apple frissítés az iPhone vonalon végre nagy dolog volt. A sok új funkciók és javított kijelző megtette a hatását és ez érződik is a vásárlókon, hiszen jelenleg ez a legtöbbet eladott telefon. De nem minden esetben egyforma a készülékház, ezért fontos a megfelelő telefontok kiválasztása az új készülékhez is.

Miért vegyél újat?

De mit is kell beszerezni egy új iPhone esetében? Miután az összes iPhone 7 majdnem azonos külső méreteiben az iPhone 6 és iPhone 6S-hez, ezért könnyű lenne azt hinni, hogy tokra nincs szükségünk. Azonban, mivel változás történt a kamera alakjában, egy régi telefontok nem fog megfelelően illeszkedi egy új iPhone 7 készülékre. Továbbá azt is szem előtt kell tartani, hogy az új készülékből kihagyták a Jack csatlakozót, ezért a kompatibilitás fordítva sem jöhet létre. A telefon több, mint gyönyörűen mondható a legújabb Jat black színben, azonban van egy nagyon kellemetlen hátulütője is a szépségnek. A kozmosz-fekete színű készülékek sokal inkább hajlamosak a karcolódásra, mint a másik színnel gyártott telefonok, így az Apple azt javasolja, hogy tartsa a telefont tokban, ha meg akarja őrizni a készülék gyári épségét. Azért ez elég abszurd gondolat, de hát nézzük, milyen lehetőségeink vannak, ha be akarjuk tartani a gyártó utasításait.

Tehát mi tesz egy telefontokot a legjobbá? Ez végső soron, hogy rajtad múlik. Egyes emberek, minidig a legjobbat keresik a piacon, másoknka pedig olyan tok kell ami hűen tükrözi a stílusát. A harmadik kategóriába pedig azok tartoznak, akik minél robosztusabb samsung tokokat szeretnének a legjobb ütésvédelem miatt. Ők általában az outdoor felhasználók.

Annak érdekében, hogy szereld fel az új okostelefonod, összeállítunk hamarosan egy listát a legjobb telefontok okról, amelyeket már most is meg tudsz vásárolni. A lista tartalmaz mindent az olcsóbb tokoktól kezdve, a kevésbé pénztárca barát tokokig mindent. Kérlek vegyétek figyelembe, hogy a lista szubjektív, és a szerkesztőségünk által formált véleményeket tükrözi. Lehet, hogy ami nekünk tetszik az neked éppen nem jön majd be, de mi mindent megteszünk azért, hogy a lehető legvalósabb képet mutassuk a tokokról.