7 Ok, Amiért A Samsung Mobil Böngészője A Legjobb

A Samsung Böngésző a Galaxy okostelefonok és táblagépek tulajdonosainak választott böngészőjévé vált. A Böngészőt korábban sok felhasználó felesleges kiegészítőnek tartotta a Samsung saját Android-felületén, de idővel az alkalmazás népszerűsége folyamatosan nőtt, mivel folyamatosan új funkciófrissítéseket kapott.

Jelenleg az applikáció az egyik legjobb és legteljesebb mobil böngésző az évek során kapott tucatnyi funkciófrissítésnek köszönhetően. Ma pedig közelebbről megvizsgáljuk azokat a funkciókat, amelyek vitathatatlanul  a legjobb mobilböngészővé teszik.

1. Könnyű bővíthetőség hírdetésblokkolókkal

Megalapozott érveket kell felhozni a hirdetésblokkolók használata mellett és ellen is, de ha mobileszközén használja őket, akkor a Samsung Internet a legjobb szövetséges. Más népszerű böngészők, például a Chrome, hirdetésblokkolási lehetőségeket is kínálnak. A Samsung Browser egy dedikált Hirdetésblokkolók menüt tartalmaz, amely felsorol egy maroknyi népszerű hirdetésblokkolót, amelyek közül választhat és letölthet. A lista tartalmazza az Adblock Fast , az Adblock Plus , az AdClear , az AdGuard és egyebeket.

2. Blokkolja a nem kívánt weboldalakat

A Nem kívánt weboldalak letiltása funkció megakadályozza, hogy a webhelyek egy másik webhelyre vigyék a felhasználót, amelyet nem látogattak meg, amikor megnyomják / ellopják a Vissza gombot. A gomb nem válaszolhat, amikor egy webhely „eltéríti”, és ez valódi bosszúságot jelenthet a böngészés során.

A Samsung blokkolja a nemkívánatos weboldalakhoz hasonló funkciókat más böngészőkben, beleértve a Google Chrome-ot is, de az egész folyamat zökkenőmentesen működik a Samsung Browser más böngészőkhöz képest. Egyszerűen működik, és nem fogja akadályozni. A nem kívánt weboldalak blokkolásának engedélyezése: Lépjen a böngésző „Beállítások” menüjébe, lépjen az „Adatvédelem és biztonság” lehetőséghez, és kapcsolja be a kapcsolót.

3. Jelszóval védett titkos mód

Sok más böngészőhöz hasonlóan itt is van beépített titkos mód , amely megegyezik a Google inkognitómódjával . Ez egy adatvédelmi funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a böngésző egy példányát a felhasználó adataitól elkülönítve futtassák.

A böngésző egy opcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a titkos mód elérésének megakadályozását egy jelszóval, valamint az ujjlenyomat-leolvasóval és / vagy a telefon arcfelismerési képességeivel. Jelszóval védett titkos mód engedélyezése: Nyissa meg a böngésző beállításait, lépjen az „Adatvédelem és biztonság” lehetőséghez, majd görgessen lefelé a „Titkos mód beállításai” lehetőségre.

4. Video asszisztens

Egy beépített Video Assistant-ot tartalmaz , amely lényegében az online videók lebegő lejátszási gombjainak sorozata, függetlenül attól, hogy milyen webhelyen tartózkodnak.

Különböző webhelyek különböző videolejátszókat használnak, amelyek eltérő lejátszási vezérlőkkel rendelkeznek, vagy sem, ezért a Video asszisztens egyszerűbbé teszi a felhasználói élményt azáltal, hogy egyetlen elrendezést kínál az online videolejátszók számára.

5. Intelligens nyomkövetés a titkos módhoz

Az anti-követés nem újdonság. Ez egy adatvédelmi és biztonsági funkció, amely lehetővé teszi a telefon számára, hogy automatikusan eltávolítsa a nyomkövetési sütiket, de a Samsung Internet ismételten tovább tolja a koncepciót.

A Samsung intelligens nyomkövetés titkos módban működik, és rendkívül erős védelmet nyújt. Az egyetlen hátrány, hogy ez megakadályozhatja egyes webhelyek megfelelő működését, de ez egy alacsony ár, amelyet akkor kell fizetni, ha a legmagasabb szintű adatvédelmet keresik.

Az intelligens nyomkövetés engedélyezése titkos módban: Nyissa meg a böngésző beállításai menü „Adatvédelem és biztonság” részét, érintse meg az „Intelligens nyomkövetés” elemet, és válassza a legördülő listából a „Csak titkos mód” lehetőséget.

6. Sok testreszabási lehetőség

A böngésző főmenüje nagymértékben testreszabható funkciók hozzáadásával vagy eltávolításával, hasonlóan a Samsung gyorsbeállításainak menüjéhez. A felhasználók választhatnak az állapotsor megjelenítéséről vagy elrejtéséről, az oldalak nagyításának engedélyezéséről vagy letiltásáról, a weboldalak betűméretének testreszabásáról, sőt a görgetősáv mozgatásáról is a képernyő jobb oldalán balra, vagy teljesen eltávolíthatják. A Go to top és a QR kódolvasó gombok is elrejthetők.

A Samsung Internet megjelenésének testreszabásához nyissa meg a fő beállítások menüt, és nyissa meg a „Megjelenés” lehetőséget, ahol a legtöbb testreszabási lehetőséget megtalálja. A gördítősáv, a „Ugrás a tetejére” gomb és a QR-kódolvasó további beállításai megtalálhatók a fő beállítások képernyő „Hasznos funkciók” kategóriájában.

7. Sima görgetés és nagyszerű teljesítmény

Annak ellenére, hogy a Samsung Browser tele van funkciókkal, a böngésző teljesítménye nem csökken. Lehet, hogy ez nem a leggyorsabb böngésző az oldalak betöltésekor, de az általános élmény nagyszerű. A görgetés vitathatatlanul gördülékenyebb, mint más böngészőkben – beleértve a Chrome-ot is – és igen, ez még a 60 Hz-es kijelzővel felszerelt Galaxy készülékekre is igaz.

Természetesen a teljesítmény okostelefon-modellenként eltér, de ha ugyanarról az eszközről beszélünk, amely különböző böngészőket futtat, akkor valószínű, hogy a Samsung Internet nem hagy cserben a sebesség és az érzékenység szempontjából.

A Samsung Browser folyamatosan javul

A Samsung Internet az elmúlt fél évtizedben sokat nőtt, odáig, hogy vitathatatlanul ez lehet a fő és egyetlen mobil böngészője. Egyes területeken még mindig hiányzik , mivel az eszközökön keresztüli gyenge szinkronizálási képesség továbbra is az egyik legnagyobb hiányosság. Ez azonban még mindig remek lehetőség, és egyre jobb.

A szoftver 14-es verziója most már bétaverzióban van, és hamarosan megjelenik a nyilvánosság előtt. Az új verzió egy továbbfejlesztett intelligens nyomkövetés-elhárító eszközt, egy újratervezett biztonsági vezérlőpultot és további funkciókat mutat be a nagyfelbontású és / vagy összecsukható kijelzővel rendelkező készülékek multitaskingjának javítására.

Az applikáció elérhetősége: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.sbrowser&hl=en_US&gl=US